sm0rrrrrr!

Prošla noć mi je bila jedna od boljih noći..Neki prenos me opuca i kontam odo popit šta, nisam dugo i logično malo relaksiram glavu.I pored prenosa opuca me i bukvalno i neki napad smijeha samo odjednom dođe a smijeh mi ide na slogove HA-HA-HA..I to onako i ne zvuči fino za uho slušaoca.
I bum, nije teško pogodit! Današnji dan je tako smor dan, dugo se nije desilo da čitav dan provedem u sobi, baš dugo.Zna se šta odma slijedi iz tog; neka mrtva negativa koju proizvodi dosada i dođe mi da otrčim 50 krugova oko kuće al’ ta negativa što je najgore proizvodi i lijenost i zapadneš u začarani krug iz kojeg te ne može izvadit ni reinkarniran Sigmund Freud.Tad zastaneš i razmišljaš; A Bože šta da radim sa sebe, je l’ da skočim s balkona ili da čekam da sami zidovi se sruše na mene? U baš tom trenutku otvoriš youtube, ubodeš raspoloženje sa par dobrih pjesama, bace ti adrenalin na visok nivo i onda shvatiš da su ti sve pjesme dosadile i onda razmišljaš; Hmmmmm, možda neki dokumentarac sa teorijom zavjere?Tad se nekako sjetiš; Pa ja i ne vjerujem više u teorije zavjere, prošla je srednja škola i vjerovanje da postoji nešto mistično na ovom svijetu a ustvari ništa takvo nema.
Otvorim glupi instagram i odem na lupu i listam tako neke citate koji se vrte od 2008 i datuma prijave na FB, tako da silovanje tim citatima u mozak nikad neće da prestane.Doduše znaju da ubodu s nekim u sami centar.
Onda iz tog vrtloga dođe noć i kažeš; U čemu uopšte prođe ovaj dan? Odgovor znaš i sam ali eto dođe ti neka potreba da ga napišeš na ovom blogu u ovom trenutku i da smoren dan zaokružiš sa ovim.Ekstra, nema šta.

nothingelse
Običan lik.Volim lud humor.Ekstravert po prirodi.Volim fudbal.Veliki fan filmova.Student psihologije.Volim muziku, sviram gitaru.Volim ljeto.Ne volim januar.Volim bit bez brige.

4 komentara

Komentariši